Illustrasjon, korona og psykisk helse.

Koronapandemien og smitteverntiltaka kan føre til ekstra belastningar. Alle har ei psykisk helse, og bekymringar og stress kan påvirke denne negativt. Ta kontakt dersom du sjølv eller nokon du kjenner har det vanskelig.

Offentlege instansar, private aktørar og frivillige organisasjonar kan søka om midlar. Søknadsfrist: 4. desember.

Maria Hauen er kreftkoordinator og ressurssjukepleiar i Bokn kommune.

Det er for tida mange spørsmål om meslingar, men det er ikkje nødvendig å framskynda MMR-vaksine til barn som skal opphalda seg i Noreg.

Frå Helse Fonna si nettside.

Samhandlingsforløpa beskriv korleis ulike tenester i både kommune og spesialisthelseteneste arbeider med tilstandsbildet. Dei inneheld konkrete forslag til kartlegging, aktuelle tiltak og samarbeid med andre tenester.

Bilde, HPV-vaksine

Frå og med skuleåret 2018/2019 vil gutar på 7. klassetrinn få tilbod om HPV-vaksine gjennom barnevaksinasjonsprogrammet på lik linje med jenter.

Bokn kommune har inngått avtale om jordmortenester med Karmøy kommune. Tenestene er likeverdige i Karmøy og Bokn.

Boknarar som vil nytta seg av dette tilbodet, kan ta kontakt med Norheim helsestasjon, tlf. 52 81 16 90, eller Kopervik helsestasjon, tlf. 52 85 75 50.