Besøk Grieg Seafood/Visit Grieg Seafood

Bildet viser ein del av Grieg Seafood sine lokaliteter på Trosnavåg. - Klikk for stort bilete Osmund Våga Atle Jøsang ved Grieg seafood inviterer boknarar og tilreisande (frå 27. juni) til å sjå korleis fiskeoppdrett føregår i anlegget deira i Trosnavåg.

Manager Atle Josang at Grieg seafood invites boknarar and visitors (from June 21) to take a look at how fish farming is done at their facility in Trosnavaag in Bokn.

Trapp for adkomst/ Stairs to the facility Osmund Våga Eit visningsrom er ope frå kl. 08:00 til 20:00. Gå opp spiraltrappa i enden av bygget mot oksygentankane. Døra er open, berre gå inn. 

Det vil vera fisk i anlegget kvar veke. Ein kan sjå smoltproduksjon og renseanlegg. Det er informasjon om anlegget på TV-skjermar. 

Alle har ansvar for å følga koronareglar. Det er tilgjengeleg handdesinfeksjon.

In English:

Their showroom will be open from 08:00 til 20:00. You can climb the stairs. The door is open, just walk in.

There will be fish in the tanks all weeks. You can look at production of smolt (young salmon) and the recirculation system. There will be information about the facility on TV- screens.

Everybody is required to follow Corona regulations. There will be hand disinfectants available.