Besøk Grieg seafood/ Visit Grieg Seafood

Ordfører Osmund Våga informerer/ Mayor Osmund Vaga informs:

Leder Atle Jøsang ved Grieg seafood inviterer alle til å komme å se hvordan fiskeoppdrett foregår i deres anlegg i Trosnavåg.

Manager Atle Josang at Grieg seafood invites everyone to come and take a look at how fish farming is done at their facility in Trosnavaag in Bokn.

Klikk for stort bileteAnlegg Osmund Våga   

Klikk for stort bileteTrapp for adkomst/ Stairs to the facility Osmund Våga Både Boknerar og tilreisende er velkomne til anlegget, Der har de et visningsrom som vil være åpent fra kl. 8 til 20. Døra er åpen, det er bare å gå opp trappene og inn.

Det vil være fisk i anlegget hver uke utenom i uke 33.

Man kan se smoltproduksjon og renseanlegg og det vil være informasjon om anlegget på TV- skjermer. 

Alle er ansvarlige for å følge regler for smittevern, det vil være hånddesinfeksjon tilgjengelig.

In English:

Their showroom will be open from 08:00 til 20:00.The door is open, you can just climb the stairs and walk in.

There will be fish in the tanks all weeks except week 33. 

You can look at procduction of smolt ( young salmon), the recirculation system and there will be information  about the facility on TV- screens.

Everybody is required to follow Corona regulations, there will be hand disinfectants available.

 

Klikk for stort bileteInnvending smoltanlegg Osmund Våga