Koronaviruset

Klikk for stort bileteNytt coronavirus - fakta, råd og tiltak Foto: CDC, Alissa Eckert Informasjon frå kommuneoverlege Jan Schille.

Helsestasjon- og skulehelsetenesta er tilbake til tilnærma normal aktivitet i tråd med nasjonale faglege retningslinjer for helsestasjons- og skulehelsetenesta og følger nødvendige smitteverntiltak.

Bokn sjukestove opnar forsiktig for besøk av pårørande igjen.

Båttog, biltog og utearrangement utan publikum; Årets nasjonaldagsfeiring i Bokn vil bli spesiell og retta seg etter lokale og sentrale retningslinjer for smittevern, fortel ordførar og leiar for 17. mai-komiteen, Osmund Våga.

Sjølv om sola ikkje var framme i dag tidleg, strålte elevane som kom til skulen. For i dag opna skulen opp igjen etter å ha vore stengt sidan 13. mars, og det var det mange som hadde gleda seg til!

Bokn skule

Bokn skule startar opp måndag 27. april for 1. - 4. trinn og SFO. Me tilsette gler oss stort til å sjå alle elevane igjen!

Video nedst i artikkelen om det å sende elevar tilbake på skulen.

Viktig informasjon frå barnehagen.

Måndag opnar barnehagen igjen. For at det skal bli ein trygg og god start for barna våre, tilsette og foreldre er det ein del ting me alle må hugse på slik at me bidrar til å redusere eventuell smitte.

Sjå gjerne filmen frå Utdanningsdirektoratet nedst i artikkelen saman med barnet, som utgangspunkt for samtale om oppstart.

Barnehagen i Bokn opnar igjen frå og med måndag 20. april. 1. til 4. trinn og SFO på skulen opnar igjen frå og med 27. april.

Helsestasjonen og skulehelsetjenesta har redusert drift som eit ledd i den nasjonale dugnaden for å redusere koronasmitte.

Bokn legekontor fekk levert 35 visir på døra, dagen etter at dei retta ein førespurnad. Ufatteleg imponerande, seier kommuneoverlege Jan Schille.