Vaksinestatus Covid-19 pr. 7. juli 2021

Koronavirusvaksine - Klikk for stort bileteKoronavirusvaksine lmi.no

Bokn kan vera ferdig med massevaksinering med dose 1 i byrjinga av august. Vaksinering er eit viktig ledd i gjenopninga av samfunnet.

Koronavirusvaksine

Nå har alle som har registrert seg, fått tilbud om dose 1. Dette gjelder alle aldersgrupper fra 18 år og oppover.

Koronavirusvaksine

Våre gode naboar på Karmøy tilbyr no alle i distriktet å få vaksine hos dei frå veke 30. Dette er eit tilbod til dei som ikkje har fått registert seg for dose 1.

Covid-19-vaksine blir gratis for pasientane.

Bokn kan vera ferdig med massevaksinering med dose 1 i byrjinga av august. Vaksinering er eit viktig ledd i gjenopninga av samfunnet.

Illustrasjon, korona og psykisk helse.

Koronapandemien og smitteverntiltaka kan føre til ekstra belastningar. Alle har ei psykisk helse, og bekymringar og stress kan påvirke denne negativt. Ta kontakt dersom du sjølv eller nokon du kjenner har det vanskelig.

Smittesituasjonen i kommunene på Haugalandet er i utvikling. Regjeringen har med bakgrunn i dette vedtatt en nasjonal forskrift som gjelder fra midnatt i dag, den 16. mars til og med 11. april.

Viktig informasjon frå kommuneoverlege Jan Schille.

Kommunen ber deg igjen om hjelp. Smitten i regionen aukar raskt. Vi har levd med korona i eitt heilt år no, likevel må vi igjen be deg gjere ein ekstra innsats slik at vi får kontroll over smitten og viruset igjen. 

Grunngjeving for lokal forskrift og smittevernforskrift nedst i artikkelen.

Lokale anbefalinger om smittevern for Haugalandet bo- og arbeidsmarkedsregion gjeldende i tidsrommet fra 10. mars 2021 til og med 22. mars. 2021.

Press conferences, news and press releases, and information from the Government in several languages.

Lokale anbefalinger om smittevern for Haugalandet bo- og arbeidsmarkedsregion gjeldende i tidsrommet fra 01.03.21 til og med 15.03.21.