Vaksinestatus Covid-19 pr. 19. april 2021

Koronavirusvaksine - Klikk for stort bileteKoronavirusvaksine lmi.no Dei siste to vekene har vi fått levert betydeleg fleire vaksinerdosar enn tidlegare. Pr. no er det berre Pfizer sin vaksine, Comirnaty, vi har fått og som er planlagd levert vidare.

Covid-19-vaksine blir gratis for pasientane.

Dei siste to vekene har vi fått levert betydeleg fleire vaksinerdosar enn tidlegare. Pr. no er det berre Pfizer sin vaksine, Comirnaty, vi har fått og som er planlagd levert vidare.

Det har ikkje vore påvist smitte i Bokn siste to veker, og det har heller ikkje vore påvist smitte i Tysvær eller Karmøy den siste veka. Haugesund har hatt fire tilfelle siste veka.

Denne veka har det ikkje blitt påvist nye smittetilfelle i Bokn. Det betyr at både innbyggarar og smittesporingsteam har gjort ein god smittevernjobb. Dette er vi svært takksame for!

I samband med det tidlegare påviste smittetilfelllet, er det påvist smitte hos ein ny person på Bokn. Smittesporingsteamet følger opp dette i samarbeid med underteikna.

Illustrasjon, korona og psykisk helse.

Koronapandemien og smitteverntiltaka kan føre til ekstra belastningar. Alle har ei psykisk helse, og bekymringar og stress kan påvirke denne negativt. Ta kontakt dersom du sjølv eller nokon du kjenner har det vanskelig.

Under smittesporing frå ein nabokommune er det blitt påvist eit tilfelle med covid-19 i Bokn.

Koronavirusvaksine

Hittil har me vaksinert alle ned til 80 år med første dose. I den gruppa er det også fleire som har fått dose 2.

Etter ei veke med strenge tiltak på Haugalandet er situasjonen den at ein i Bokn ikkje har påvist smitte. Sist veke var det 11 stk. frå Bokn som testa seg medan det veka før var 24 stk. som vi fikk meldt.

Pianoklaviatur

Det blir digital undervisning i kulturskulen fram til påske.

Viktig informasjon frå kommuneoverlege Jan Schille.