Generelt om kommunekart

Kommunekart gir deg detaljerte kart og flybilder for hele Norge. Det er ingen begrensninger på hvor mye som kan lastes ned hver gang. Du kan søke opp adresser, steder og eiendommer over hele landet. Du kan enkelt få beregnet en kjørerute med trinn for trinn instrukser for hvordan du kommer deg til målet. Kartet kan brukes i en nettleser på enten PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Kommuner som har valgt å bli med i løsningen, gir i tillegg tilgang til ekstra kartinformasjon i kommunen, som reguleringsplaner, eiendomsinformasjon og godkjente bygg/tiltak.
Du kan slå opp ekstra informasjon på steder du er interessert i, og få tilgang til eiendomsregistre, vedtak, reguleringsbestemmelser og annen informasjon fra kommunen.

Når du zoomer deg inn i løsningen, vil du – under et visst zoomnivå – få vist hvilken kommune du befinner deg i.Hvis du venstreklikker eller presser på et punkt i kartet, vil du få opp et panel med detaljinfo på høyre side. Fra denne kan du starte ruteplanlegger. I tillegg gis mer informasjon om punktet du presset på dersom det er tilgjengelig i denne kommunen.

Opne nettstaden Kommunekart