Julehelsing

Julepynt i Bokn Arena - Klikk for stort bileteJulepynt i Bokn Arena, 20.12.18God jul frå ordførar Tormod Våga:

Kjære Boknerar

Et år går fort, det føles ikke som det er lenge siden det var jul sist. Og det er sikkert et godt tegn, for tiden går fort når vi har det kjekt, sies det.

Det har vært, og er vel kanskje til dels enda, dårlige tider, sies det. Men sånn i hverdagen så føles det egentlig ikke sånn, det føles som at det er full fart. Og overalt snakkes det om utvikling, utviding og fremtidsutsikter.

 

Klikk for stort bileteJuletre i Bokn Arena 2017.Det er selvsagt overskrifter som forteller om utfordringer også, men det store bildet føles som positivt og opp og frem i full fart.

For det skjer mye.

Rogfast

I Bokn går Rogfast etter planen. Luftetunnellene når dypere og dypere og er snart der hvor hovedtunellen skal gå. Litt forsinket vil SVV lyse ut hovedanbudet som skal få opp de første steinmassene fra hovedtunellene i midten av 2020. Samtidig som SVV jobber for fullt med Rogfast, jobber andre for fullt med å få store samfunnsnyttige prosjekter ut av overskuddsmassene fra prosjektet.

Lysløype

Nylig åpnet ny lysløype på 2,5 kilometer nydelig natursti med flott belysning som skal glede turgåere og gi god folkehelse når kveldene er mørke. Løypa er utrolig flott og gir en eventyrstemning der den går gjennom skog og mark. Jeg anbefaler alle å ta en tur på Bokns stolte lysløype.

Inspirerende

Nye omsorgsboliger og sykehjem, planlegging av ny skole, utvidelse av kommunalt vannledningsnett, stor frivillighet, utrolig flinke og ivrige innbyggere, alt dette og mye, mye mer gjør det utrolig kjekt og inspirerende å bo i Bokn.

Ta vare på hverandre

Og vi skal glede oss over det vi har, og leve nå. I Bokn ble vi den 13. oktober så altfor brått minnet på hvor fort det kan være for sent å gjøre alt du skulle hatt gjort og hvor skjørt livet er. Rått og brutalt ble to av våre beste menn, helt uten forvarsel, plutselig revet bort under sitt arbeide på sjøen. Helt ufattelig trist og meningsløst.

Men livet går videre og har lært oss enda en gang at vi skal ta vare på hverandre, glede oss over det vi har, og ikke henge oss opp i ubetydeligheter eller bagateller som egentlig ikke betyr noe og som ikke bidrar positivt i livet.

Vi har det altfor godt til å sløse med tiden. Vi skal leve i dag og kose oss med det vi har og med dem vi er glad i.

Julehøytiden vi nå går i møte forsterker akkurat dette.

Jeg vil ønske alle en fredfull God Jul og et Godt Nytt År.

Hilsen ordføreren