Forhåndstemming i Bokn kommune starter 10. august 2017

val_gull.png - Klikk for stort bilete Den ordinære forhåndstemmeperioden starter torsdag 10. august 2017 og det er mulig å forhåndstemme fram til og med fredag 8.september 2017. 

Publisert av Gro Sørensen. Sist endra 08.08.2017

I Bokn kommune kan du forhåndstemme i Servicetorget, Boknatun, i ordinær åpningstid som er mandag til fredag frå kl. 08.30 til kl. 15.30 i perioden 10. august - 8 september.

Du kan også stemme i Bokn folkebibliotek som har åpningstid for stemming mandager i forhåndstemmeperioden fra kl. 16.00 til kl. 19.00. 

Det vil bli holdt institusjonsval ved Bokn sjukestove fredag 1. september - tidspunkt blir kunngjort når dette er avgjort.  Ved institusjonsvalget kan alle forhåndstemme, ansatte og beboere og andre som møter opp for å forhåndstemme.

Du kan forhåndstemme i hvilken som helst kommune i landet i forhåndstemmeperioden. Avgitt stemme vil bli sendt til den bostedskommune du er folkeregistert i (manntallsført i).

Du må huske å ta med legitimasjon når du skal forhåndstemme.  Det er ikke pliktig å ta med valgkortet du har fått tilsendt, men det vil gå raskere dersom du har det med.

Dersom du ikke kan komme deg til valglokalet på grunn av sykdom eller uførhet, kan du søke om å få stemme hjemme.  Du må da sende en søknad til Valstyret i Bokn kommune, Boknatunvegen 37, 5561 Bokn eller du kan sende en e-post til leiar i servicetorget Gro Sørensen på e-postadresse: gro.sorensen@bokn.kommune.no

 

 

Login for redigering